Psychologe Drs. Janine Delver

Wie ben ik?

"Ik houd van iedereen!", riep ik uit als kind.

"Ik ben in iedereen geïnteresseerd, maar laat mij met rust!", riep ik als puber.

 

"Wat is een mens, een leven, willen en kunnen?", vroeg ik me als student af.

  

 

 

Uiteindelijk kwam ik uit op het met veel liefde uitoefenen van een beroep waarbij ik mensen wil helpen. Helpen om met zichzelf en hun omgeving om te gaan en hun leven vorm te geven. De mensen die daar moeite mee hebben; tegen zichzelf of beperkingen in het leven aanlopen en op zo'n manier spanningen ervaren dat psychische klachten en stoornissen het gevolg zijn.

Mijn naam is Janine Delver. Van jongs af aan heb ik al interesse gehad voor mensen; vanaf mijn zestiende deed ik vrijwilligerswerk binnen de zorg en zat ik in verschillende besturen. In 1992 ben ik  afgestudeerd aan de Universiteit te Utrecht in de klinische psychologie, arbeids- en organisatiepsychologie en ontwikkelingspsychologie. Na mijn studie ben ik op verschillende plaatsen werkzaam geweest, vanaf 1997 heb ik bewust gekozen om te gaan werken binnen de generalistische geestelijke gezondheidszorg.  

Als vrijgevestigd GZ-psycholoog heb ik in 2005 Jade, praktijk voor psychologie, opgericht. Voordat ik deze praktijk heb opgestart heb ik mijn registratie als GZ-psycholoog en eerstelijnspsycholoog behaald. Ik ben veelzijdig opgeleid en doe regelmatig aan nascholing. Door het dagelijks werken met cliënten met een grote variatie aan klachten, problemen en achtergronden stem ik aanpak en behandeling met veel respect voor ieder mens af.

 


In 2015 heb ik me als vrijgevestigd GZ-psycholoog aangesloten bij een administratieve instelling 1nP. 
Via deze instelling heb ik met alle verzekeraars contracten en werk ik binnen de geestelijke gezondheidszorg als regiebehandelaar.

1NP_logo.jpg

 


Mijn registraties

 

- GZ-psycholoog, BIG-geregistreerd
- Vrijgevestigd psycholoog lid LVVP
- Lid UPC, Utrechtse Psychologen Coöperatie
- ACBS (Association for contextual behavioural science) BeNe
- VSt, vereniging voor schematherapie


   

IMG 9758

De praktijk

Psychologiepraktijk Jade is gevestigd in een karakteristiek pand aan de oostrand van hartje Utrecht. Ook in de praktijkruimte kun je de oude details van ver vervlogen tijden zien. Glas-in-lood ramen en een oud 
plafond markeren de oudheid van de ruimte. De inrichting van de ruimte daarentegen is moderner en passend bij wie ik ben en waar ik van houd. Kunstwerken en kleine details geven een warme sfeer aan deze ruimte zodat je je snel thuis zult voelen. Hieronder kun je foto's zien van mijn praktijk om alvast een impressie te krijgen.
   

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Behandeling zo kort als mogelijk, zo lang als nodig

 Openingstijden:

 Maandag en woensdag:
van 13.30 - 21.30 
 
Dinsdag en donderdag:
van 09.00 - 17.00 


Tel. Nr. 030-2422660


 
Mijn registraties en lidmaatschappen

Registraties:
- GZ-psycholoog
BIG nummer: 19063360325
 
Lidmaatschappen:
- Landelijk: LVVP
- Regionaal: UPC
- Vakverenigingen: ACBS BeNe, VSt

Admistratieve afhandeling via 1nP/Extenzo

 

 Privacyverklaring van de Jade Psychologenpraktijk